Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Στο Γέρακα κόβουν τα δένδρα, και φυτεύουν ...πινακίδες!

Επικίνδυνοι και πανίβλακες "τεχνικοί" αλωνίζουν στο Δήμο Παλλήνης?
Θεωρητικά, για την τοποθέτηση μιας πινακίδας του Κ.Ο.Κ., συντάσσεται μια τεχνική μελέτη από τους αρμόδιους(επιστήμονες)  του Δήμου, οι οποίοι μετά την εγκατάσταση, ΛΟΓΙΚΑ θα πρέπει να ελέγξουν αν μπήκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τους Κανονισμούς.
Στην εν φωτό περίπτωση όμως , μάλλον ο "εργολάβος" για να μη σκάβει , την παράχωσε στο παρτέρι της ελιάς. Όταν όμως το καημένο το δένδρο μεγάλωσε , κάποιος (δημοτικός?) κρετίνος , για λύσει το πρόβλημα της ορατότητας, το  ...αποκεφάλισε .
Γιατί θεωρούμε ότι οι τεχνικοί του τέως Δήμου Γέρακα , και νυν Παλλήνης είναι άκρως ανεπαρκείς και επικίνδυνοι? Διότι...
αν έστω  και  ένας από αυτούς τους.... είχε διαβάσει τα στοιχειώδη, θα ήξερε ότι στις ζώνες ασφαλούς Όδευσης πεζών όπως είναι τα πεζοδρόμια, το ελάχιστο ύψος  των πινακίδων πρέπει να είναι 2 μέτρα και 20 εκατοστά, και τοποθετημένες 30 εκατοστά από το κράσπεδο. Και φυσικά δεν δένονται στα στηριγματά τους με κορδέλες και σύρματα(κλικ φωτό).
Μια βόλτα όμως στο δρόμους του Δήμου, και όλοι διαπιστώνουν,  τι συνήθως  συμβαίνει. Ουκ ολίγοι Δημότες με προβλήματα όρασης (π.χ. ηλικιωμένοι) κινδυνεύουν να αποκεφαλιστούν από τις κοφτερές χαμηλές λαμαρίνες  των σημάτων του Κ.Ο.Κ.
Κατα τ' άλλα η Δημοτική Αρχή (όπως  επανειλημμένα μας πληροφορούν αναγνώστες)  ασχολείται  μανιωδώς με το να καταστρέφει τους δρόμους γύρω από την  κεντρική Πλατεία του Γέρακα, για να τους γεμίσει με τραπεζοκαθίσματα,  ώστε να είναι έτοιμα να υποδεχθούν τους ψηφοφόρους των υποψήφιων (που έχουν εκεί τα εκλογικά τους κέντρα) την ημέρα των εκλογών.
Γερακιώτες-Παλληνιώτες  ας προσέχατε που βάζατε την ψήφος σας, και κυρίως που θα την βάλετε...

P.s. Αν οι μηχανικοί σας Δήμαρχε κ. Ζούτσο αμφισβητούν τις πληροφορίες μας, για το ελάχιστο ύψος των πινακίδων , ευχαρίστως να δημοσιεύσουμε την άποψή τους...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου